Bulevardul Expozitiei nr. 66, Bucuresti, Romania

Informatii disponibile de Luni pana VIneri intre orele 8 a.m. – 7:30 p.m. EST

Intrebari Frecvente

Va rugam sa cititi raspunsurile Intrebarilor Frecvente inainte de a ne contacta .

Cine vinde produsele la oferta ?
Ocazii-Reduceri.ro prezinta un catalog de produse cu oferte adunate din peste 12 magazine online, comenzile efective fiind oferite de ficare magazin in mod individual . Website-ul nostru nu este antrenat in exercitiul de comert cu ridicata sau altfel de comercializare de produse .
Care sunt modalitatile de plata aceptate ?
Pe langa plata ramburs, cea mai folosita modalitate de plata in Romania, aveti acces la diferite modalitati de plata : plata prin card, prin paypal si chiar prin sms .
In cat timp sunt livrate produsele comandate ?
Livrarea se face de cele mai multe ori a doua zi sau chiar in aceeasi zi . Majoritatea produselor sunt vandute de catre magazine de prestigiu, dar pentru mai multe informatii, in functie de magazinul online selectat, va rugam sa verificati informatiile inainte sa plasati comanda.
Unde pot gasi detalii despre comenzile mele ?
Website-ul nostru nu detine informatii despre comenzi dvs, aceste detalii aflandu-se in bazele de date ale magazinelor online acolo unde sunteti client .
Copyright - Cine, unde cum ?
Acest website este compus din mai multe componente purtatoare de copyright, acestea fiind folosite in baza unei licente de folosire . Acest site nu detine drepturi de autor asupra FOTOGRAFIILOR / PRODUSELOR GRAFICE, ele apartin detinatorului de drept, producatorului, etc, site-ul nostru detinand doar o licenta de folosire . Drepturile de autor apartin detinatorilor de drept . Daca aveti de reclamat o problema de copyright va rugam sa ne contactati .

Trimite Mesaj

Fields marked with a * are required

Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil . Va multumim .