Recenzie Yellow Store – magazin aparate foto Nikon

Spre deosebire de multe alte magazine, Yellow Store a ales să vândă pe piaţa românească aparate foto şi accesorii DOAR de la un singur producător: Nikon (Japonia).

Au început activitatea în 2009, în 2011 s-au mai deschis trei magazine la Craiova, Constanta şi Cluj, iar în 2012 au continuat extinderea cu alte trei noi magazine la Timişoara, Sun Plaza Bucureşti şi Iaşi.

Despre produse nu avem prea multe de spus deoarece faima produselor Nikon este binecunoscută atât în lumea fotografilor profesionişti precum şi în cea a amatorilor.

Este important  să vă informăm despre serviciile şi condiţiile pe care Yellow Store le pune la dispoziţia clienţilor atât pe site cât şi în locaţiile mai sus amintite.

Configurare aparatură

Pentru că este o aparatură de la care poţi avea multe aşteptări dar care poate nu ştii singur să le obţii, specialiştii de la Yellow Store oricând te ajută GRATUIT, configurând sau resetând orice produs cumpărat.

Printare fotografii

Pentru cei nostalgici şi dornici să-şi păstreze amintirile în albume foto, în magazinele Yellow Store, li se pune la dispoziţie soft gratuit ca să printeze fotografiile rapid, sau ca să creeze adevărate fotocărţi pline de fantezie. Posibilităţile creative sunt nenumărate şi se pot face şi comenzi online.

Garanţia

Toate produsele au o garanţie de 2 ani, dar prin completarea unor formulare se poate extinde la 3 ani fără costuri suplimentare. Orice consultant vă poate ajuta să obţineţi acest lucru.

Promoţii

Promoţiile vin în acestă lună împreună cu reduceri de 35% care în valori absolute se traduc în scăderi ale preţurilor între 200 lei până la 1500 lei.

Nu pierdeţi aceste ocazii de la magazinul Yellow Store !

Achiziţionaţi acum un aparat foto DSLR sau orice alt accesoriu şi bucuraţi-vă de amintirile pe care le veţi putea imortaliza oricând !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *