Recenzie Vonino – magazin produse electronice

Infiinţată în anul 2009, compania americană Vonino Inc., prezintă spre vânzare  produse electronice si telefoane smartphone de ultimă generaţie.

Fiind mereu receptivi la cerinţele clienţilor, şi în special la evoluţia pieţii de produse portabile, Vonino Inc. ne ofere produse inovatoare cu un design cât mai deosebit.

Specialiştii de aici îşi dedică întreaga pasiune şi abnegaţie pentru a crea aparate cu care să cucerească cumpărătorii şi astfel să se extindă la nivel global.

Ca sa poată susţine o creştere şi o dezvoltare continuă aşa cum îşi doresc, pe langă fabricarea produselor de tehnologie modernă, se concentrază şi pe perfecţionarea serviciilor, atât în garanţie cât şi în post garanţie.

Perspective de viitor

Folosindu-se de experienţa câştigată în atâţia ani de prezenţă activă pe piaţa de electronice, următoarea gamă de produse ce o vor promova, va avea la bază tehnologiile LED şi LCD.

Vor lansa două linii de fabricaţie: una de monitoare de calculator LED şi LCD cu diagonală cuprinsă între 12 şi 40 inches, iar cealaltă linie va fi dedicată televizoarelor cu diagonală cuprinsă între 12 şi 65 inches.

Pentru ca oferta să fie completă, intenţionează să lanseze pentru propriile televizoare, Smart TV Box şi media playere cu sistem Android.

Ca o promisiune faţă de toţi clienţii, şi vechi şi noi, Vonino Inc. doreşte să fie cât mai aproape de dorinţele lor şi să le asculte cerinţele ca să fie motivaţi să devină tot mai competitivi.

Cumpărând produse Vonino, vom beneficia mereu de noi generaţii de produse elecronice, mai performante şi la preţuri foarte atractive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *