Recenzie Plantum.ro – magazin produse naturiste

Plantum.ro magazin este unul din cele mai mari magazine online cu produse naturiste.

Are sute de produse care provin de la 325 de producători de renume, atât autohtoni cât şi străini (Plantextrakt, Organika, Provita Nutrition, Solgar, Avene, Herbagetica, Favisan, Walmark, Secom, Sanovita, Herbavit, etc.).

Ceea ce deosebeşte acest magazin de alte magazine cu acelaşi profil este faptul că prezintă foarte multe protocoale de tratament. În acest context, produsele se găsească sub formă de pachete, gata pregătite ca soluţie integrală pentru o anumită afecţiune.

Să luăm un scurt exemplu şi să-l prezentăm, urmând să constaţi cu cât profesionalism acţionează specialiştii de la Plantum spre a vă veni în ajutor cu cea mai bună soluţie în tratarea acneei.

Adio Acnee

Pachetul pentru acest tratament se numeşte Adio Acnee şi conţine trei produse: Ulei de cocos extra virgin, Miere de Manuka şi Aqua Cerogal-Zinaida 3. În cadrul protocolului de tratare se face o descriere a afecţiunii şi cauza care ar putea să o genereze.

Apoi se indică pas cu pas modul exact de administrare a produselor din pachet. În final se face o amplă descriere a fiecărui produs din pachet şi modul în care acesta ajută sinergic cu celelalte împreună la tratarea afecţiunii respective, adică în cazul nostru tratarea acneei.

Dacă unul din produse este un amestec de plante sau minerale (cum este Aqua Cerogal), atunci ţi se face şi descrierea detaliată a compoziţiei acelui produs ca să fii în cunoştinţă de cauză ce plante sau minerale ai folosit.

Pe lângă aceste protocoale însoţite de pachete de tratament, site-ul abundă de sfaturi şi recomandări pentru tratarea a 97 de afecţiuni.

Vă invităm să vizitaţi magazinul online Plantum, şi veţi descoperi pachete surpriză cu 20% reduceri de preţ, precum şi multe alte produse naturiste care nu au fost amintite aici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *