Recenzie Ortopedix – magazin de aparate medicale

Ortopedix este magazinul online al firme Neomed srl din Oradea şi oferă spre vânzare aparatură medicală.

Are un portofoliu de peste 500 de dispozitive pentru reabilitare şi îngrijirea sănătăţii, adresându-se în special persoanelor cu diferite afecţiuni motrice.

Pe lângă acest magazin online mai există şi unele fizice la: Bucureşti, Baia Mare şi două în Oradea.

Dintre producătorii a căror produse le promovează, putem aminti: Antar, Armor, Elecson, Foshan Wheel chair, Innofit, Loped, Seca, Omron, Moretti, Provita medical, Spm şi Neomed.

Gama de produse este împărţită pe nouă mari categorii. Fiecare categorie are subcategoriile ei, de unde apoi găseşti rapid obiectul care te interesează.

Categoriile principale de aparate din care puteţi alege, sunt: Fotolii rulante, Dispozitive de mers, Scaune WC şi dispozitive de baie, Îngrijire persoane la domiciliu, Îngrijirea sănătăţii, Orteza, Alte dispozitive medicale şi Accesorii. Toate produsele au minim 2 ani garanţie iar livrarea lor se face gratuit dacă suma comenzii depăşeşte 250 lei.

Există un program de fidelizare al clienţilor cu ajutorul căruia poţi obţine cupoane de reducere. Prin simpla înscriere pe site intri automat în acest program, iar dacă comanzi un produs, acumulezi sume în lei ce se transpun în cupoane de reducere pe care le poţi folosi când doreşti.

De asemenea nu lipsesc nici ofertele speciale cu reducerile aferente.

Chiar dacă nu ai pe moment nevoie de vreun aparat medical de la Ortopedix, te invităm să vizitezi site-ul ca să fii o persoană informată care atunci când va avea nevoie de vreun dispozitiv medical să apeleze la cei mai buni !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *