Recenzie Namebox.ro – Web Hosting

Namebox este un site românesc de găzduire web care oferă foarte multe facilităţi celor care au nevoie de un loc sigur de unde să-şi cumpere un domeniu. De asemenea, cei care vor să înceapă propria afacere de Web Hosting au posibilitatea să achiziţioneze pachete tip Reseller Web.

Facilităţile oferite sunt printre altele: stocare pe discuri SSD, ceea ce asigură o viteză de acces la informaţie de trei ori mai mare decât în cazul hard diskurilor; suport tehnic non-stop; timp de funcţionare asigurat 99,99% din timp; acces la resursele închiriate prin cPanel şi WHM; garanţie 30 de zile (puteţi cere banii înapoi) oferită pentru toate pachetele de găzduire web, în afară de servere virtuale şi domenii achiziţionate.

Doriţi să aveţi un domeniu propriu ? Puteţi achiziţiona domeniile: .ro, .com, .eu, .biz precum şi multe altele. Domeniile .RO pot fi achiziţionate pe un an, pe mai mulţi ani (11.99 euro/an), sau pe viaţă (42,00 euro).

În privinţa găzduirii pe diskuri SSD, puteţi alege între aceste tipuri de găzduire: Găzduire web, Reseller web, Găzduire wordpress şi Găzduire SEO.

Găzduirea web este disponibilă în patru pachete cu preţuri cuprinse între 2,50 şi 14,40 euro pe lună: Baby SSD, Premium SSD, Silver SSD şi Gold SSD.

Toate pachetele includ: trafic necontorizat, căsuţe de email nelimitate, Backup zilnic, protecţie Anti-Malware, migrare fără timpi morţi şi versiuni php de la 4.0 la 7.0.

Numărul de domenii găzduite şi numărul de baze de date MySQL disponibile variază între două şi nelimitat, funcţie de pachetul ales. Cu un cost suplimentar de 2 euro puteţi achiziţiona un IP dedicat.

Pachetele Reseller Web sunt patru la număr, cu preţuri cuprinse între 6,99 şi 14,99 euro/lună şi permit crearea a 5 până la 30 conturi de găzduire cu acces cPanel diferit.
Toate pachetele includ trafic necontorizat, unul sau două IP-uri dedicate, Backup zilnic şi acces cPanel/WHM.

Pachetele de găzduire WordPress oferite sunt în număr de trei, cu preţuri între 3,99 şi 16,99 euro/lună.
Toate pachetele includ certificat SSL şi filtru profesional anti spam, optimizat special pentru WordPress. De asemenea, în funcţie de pachetul achiziţionat, veţi primi un domeniu gratuit .eu sau .ro.

Găzduire SEO Complete oferă 5GB SSD, trafic nelimitat, găzduire pentru un singur domeniu, un număr nelimitat de baze de date, subdomenii şi căsuţe de email, un IP dedicat, un domeniu.ro inclus şi un certificat SSL la preţul de 59,88 euro/an.

Pentru multe alte facilităţi existente, vă invităm să vizitaţi namebox.ro ca să puteţi alege oferta potrivită nevoilor dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *