Recenzie Nailshop – magazin produse profesionale de manichiură şi pedichiură

Magazinul Nailshop după cum sugerează şi numele, vine cu o ofertă bogată (peste 5200 de repere) de produse profesionale destinate înfrumuseţării unghiilor (atât manichiură cât şi pedichiură). De nouă ani este prezent pe acest segment de piaţă cu preţuri mereu accesibile şi fără a face rabat de la calitate.

Manichiură

La capitolul manichiură, lacurile, acuarelele, vopselele acrylice, gelurile, şi prafurile de porţelan sunt prezente în nenumărate culori şi nuanţe încât orice gust poate fi satisfăcut.

Dar ca acestea să fie aplicate corect trebuie să avem şi ustensile pe măsură şi de aceea ne vom îndrepta atenţia spre: pensule, şabloane, pile, tipsuri şi accesorii pentru unghii false.

Nu lipseşte nici aparatura care să ne ajute să montăm tipsurile: lămpi UV, pile electrice, echipamente speciale, freze şi capete pentru pile electrice.

Când fantezia formelor şi culorilor te asaltează şi vrei să o transpui pe unghii, te foloseşti de produsele Nail Art (prafuri de pigmenţi, inele, matriţe, modele 3D sau cristale swarovski) şi imaginaţia devine deîndată realitate.

Cursuri şi relaxare

Pentru cei care doresc să aprofundeze arta de înfrumuseţare profesională a unghiilor, există cursuri şi seminarii care sunt afişate pe site şi susţinute de experţii de la Nailshop.

Dacă nu doreşti însă să te specializezi în acest domeniu, atunci încearcă să te răsfeţi relaxându-te cu produsele de manichiură SPA: Gel scrub, Smoothing scrub, creme şi loţiuni regenerante, Petale de săpun cu parfum de trandafir, şi multe altele, toate la fel de atractive.

Pedichiură

Nici unghiile de la picioare nu au fost uitate şi în egală măsură şi acestea se pot înfrumuseţa începând cu ustensile adecvate, trecând prin faza de aplicare lacuri şi terminând cu produse SPA pentru pedichiură.

Înscrie-te pe site ca să participi la concursul anual şi să beneficiezi de unul din cele 3 Premii de merit sau chiar Marele premiu de popularitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *