Recenzie Mediashoptv – magazin produse universale

Înfiinţat în 1999 magazinul Mediashoptv doreşte să vină în întâmpinarea clienţilor săi cu nenumărate produse din domeniile: Cosmetică auto, Casnice/Hobby, Bucătărie, Timp liber şi Sport, Frumuseţe / Wellness.

Angajaţii de la Mediashoptv se străduiesc zilnic să depun o muncă de înalt profesionalism pentru mulţumirea tuturor cumpărătorilor; astfel răspund zilnic telefonic la nenumăratele întrebări, preiau comenzile la telefon sau pe mail şi apoi se ocupă de livrarea acestora.

Cum cumpărăm

În afara comenzilor telefonice se poate cumpăra şi online, dar aici trebuie să primeşti un mail de confirmare cu data livrării.

În general după ce o comandă telefonică a fost lansată, termenul de livrare este de 10-14 zile lucrătoare. Plata se face ramburs la curierul care îţi livrează acasă coletul. După livrare ai 10 zile la dispoziţie să returnezi pachetul dacă nu corespunde cerinţelor tale, şi magazinul se obligă să-ţi returneze banii.

La Mediashoptv găsim o multi game de produse foarte utile care nu le găsim în altă parte deoarece unele dintre ele sunt produse de serie mică.

De multe ori când îţi lipseşte un obiect în casă sau la birou, neimportant la prima vedere, dar care îţi poate crea un confort sporit sau să-ţi uşureze o anumită muncă, majoritatea persoanelor ştiu că pot să încerce la Mediashoptv ca să găsească ceea ce doresc.

Vizitaţi site-ul şi vizualizaţi produsele ca să vă convingeţi de utilitatea lor, iar ca şi client fidel veţi fi răsplătit cu reduceri substanţiale şi cadouri surpriză !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *