Recenzie Lensa.ro – magazin de lentile de contact şi ochelari de soare

Lensa.ro este magazinul online unde ai la dispoziţie cea mai impresionantă colecţie de lentile de contact (460 de modele), precum şi de ochelari de soare, toate provenind de la firme de prestigiu.

LENTILE DE CONTACT

Din motive medicale, estetice sau pentru practicarea mai facilă de activităţi în aer liber, mulţi purtători de ochelari renunţă la aceştia în favoarea lentilelor de contact.

Datorită avantajelor pe care le au lentilele de contact (vedere periferică mai bună, nu absorb umezeală, dau libertate mai mare de mişcare), cei de la magazinul Lensa prezintă o diversificată gamă de produse pentru aceia care doresc să facă acestă schimbare.

Găsim aici toate tipurile de lentile cu dioptrii (astigmatism, torice, miopie, hipermetropie, prezbiopie, multifocale), executate din hidrogel sau silicon hidrogel.

LENTILE COLORATE

De această tehnologie minune nu se bucură doar cei care poartă ochelari ci şi cei care doresc să-şi modifice pur şi simplu culoarea ochilor, purtând lentile de contact colorate (fără dioptrii).

Oferta bogată este selectată de la mari producători (Bausch & Lomb, ADORE, Innova Vision, Edit, PHANTASEE, Soleko, MaxVue Vision, ALCON/CIBA VISION) şi cuprinde lentile colorate albastre, verzi, negre, roşii, violet şi albe.

RAME OCHELARI DE VEDERE

Dacă nu am ales varianta lentile de contact, atunci ne putem orienta spre rame de ochelari originale cu un design foarte elegant (Tommy Hilfiger, Pierre Cardin, Pepe Jeans, Boss Orange, Hugo Boss, Thema, Polaroid, United Colors of Benetton şi multe altele).

Magazinul Lensa.ro asigură şi montarea lentilelor pe baza prescripţiei medicale. Vizitând site-ul lensa.ro, te poţi bucura să prinzi şi ofertele speciale pe lângă reducerile de preţ obişnuite.

Alege ce culoare de ochi doreşti să ai săptămâna aceasta şi noi te aşteptăm cu mari reduceri ca să-ţi îndeplinim dorinţa !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *