Recenzie Facturis-Online – program de facturare şi gestiune online

Cei care au o firmă ştiu ce important este să poţi genera rapid o factură şi chitanţă fără prea multă bătaie de cap.

În sprijinul acestora, specialiştii care au creat programul Facturis Online prezintă pe site-ul cu acelaşi nume, toate avantajele care să îi determine să aleagă acest program de facturare şi nu altul.

Avantaje

Un prim avantaj este faptul că nu trebuie să instalezi nimic pe calculatoarele companiei tale ci trebuie doar să ai o conexiune la internet ca să poţi accesa aplicaţia.

Deschizând apoi aplicaţia, vei constata rapiditatea şi simplitatea cu care se înregistrează o factură ca apoi să fie listată imediat.

Dacă nu eşti în firmă dar doreşti să facturezi sau să emiţi o chitanţă, atunci nu ai nevoie decât de un calculator cu conexiune la internet. Deci nu eşti legat de birourile din sediul firmei. Mai mult decât atât, se pot crea mai multe conturi pentru diferiţi utilizatori şi aceştia pot lucra în aplicaţie din oricare sediu sau departament al firmei.

Dacă ai mai multe puncte de lucru, poţi crea mai mulţi utilizatori cu diferite drepturi pe meniuri, iar numărul documentelor care se pot emite este nelimitat. Fiecare punct de lucru se poate astfel controla fără să necesite să fii fizic acolo.

Fiind un program complex, nu doar facturarea este posibilă, ci se pot genera şi tot felul de rapoarte/calcule care te ajută să ai informaţii asupra firmei în timp real.

Un alt mare avantaj este siguranţa păstrării datelor. De multe ori s-a întâmplat să pierzi date importante fără să le mai poţi recupera. Acest risc este anulat de faptul că datele firmei tale sun stocate pe un server performant şi securizat.

Şi ce este foarte important, este suportul tehnic online gratuit pe care îl poţi primi oricând de la specialiştii care întreţin aplicaţia.

Ai 30 de zile posibilitatea să testezi programul gratuit. Încearcă şi sigur nu vei regreta, mai ales că preţurile de cumpărare sunt de-a dreptul modice !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *