Recenzie ApiLand – magazin produse apicole

Magazinul online ApiLand, ne stă la dispoziţie cu o gamă variată de produse apicole. Spre deosebire de alte magazine cu acelaşi profil, aici produsele se vând în starea lor “crudă” (neprelucrată).

De ce polen crud sau lăptişor de matcă pur ?

Este binecunoscut faptul că produsele apicole sunt foarte bune pentru sănătate şi de aceea cu cât ele sunt prelucrate mai puţin cu atât efectul lor terapeutic va fi mai puternic.

Povestea dezvoltării ApiLand este una frumoasă şi interesantă, deoarece s-a confruntat de mai multe ori cu situaţii de pionierat pe care a reuşit să le depăşească cu succes.

În 1995 firma debutează prin comercializarea a mici cantităţi de polen uscat. Acest business se extinde, şi în 2002 ApiLand face export de polen uscat în America. În 2005 din colaborarea cu Pollenergie Franţa, apare pentru prima dată în România conceptul de polen crud.

Aşa s-a creat primul pionierat pentru ApiLand, deoarece a trebuit să înceapă să convingă piaţa românească de eficienţa terapeutică net superioară a polenului crud faţă de polenul uscat. Dar pe lângă faptul că apicultorii asimilau cu greu această nouă informaţie, nu erau nici fizic pregătiţi să ambaleze şi să depoziteze producţia de polen crud. Adică, apicultorii nu aveau ambalaje propice şi nici condiţii necesare de depozitare.

Ca apicultorili să treacă peste această fază de debut a producţiei de polen crud, ApiLand cu un efort financiar deosebit, îi ajută şi îi susţine.

Următoarea fază care a marcat alt nou început, a fost punerea pe piaţă a Lăptişorului de matcă crud. De acestă dată provocarea a fost lipsa spaţiilor de depozitare din magazinele de vânzare.

În consecinţă, ApiLand se vede nevoită să facă o nouă investiţie, dotând magazinele cu 350 de frigidere. Mai mult decât atât, face şi o investiţie pentru promovarea noilor produse în stare crudă.

Pas cu pas, lucrurile s-au aşezat în “matca” lor şi în 2012 au putut deja să apară produse mai rafinate precum mierea de Manuka cu conţinut bogat de Metil glioxal (MGO) şi şapte tipuri de polen crud mono floral.

Astăzi, magazinul online ApiLand vă poate oferi toate gamele de produse apicole naturale (şi totodată terapeutice) pe care cu perseverenţă şi efort repetat le-a adus în casele românilor.

Miracolele naturii de la ApiLand, va stau la dispoziţie şi vă aşteaptă să “culectaţi”  toate promoţiile care “curg” acum din plin, ca mierea proaspătă din fagure !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *