Mic ghid pentru închirieri auto în București

Ai ajuns la București și ai nevoie de o mașină de închiriat ?

În funcție de necesități, fie că vrei să alegi masina potrivită pentru tine, fie că vrei sa economisești și să nu plătești o avere îți punem la dispoziție câteva secrete din industrie.

1. Consumul redus de combustibil

Un consum redus de energie nu înseamnă a face rabat la confortul sau calitățile unui autovehicul. Este important mai ales în Bucuresti având în vedere perioadele si locațiile în care traficul este în realitate un coșmar, ca, consumul să fie de până în 7%-8%  dar ideal este ca masina inchiriată să aibă un consum de 5%-6%.

2. Alege masina în funcție de necesitate

Această alegere trebuie facută in funcție de mai mulți factori, cum ar fi: numărul de persoane, locația în care călătoriți cu mașina ( rural,urban, off-road ) cât si sezonul în care inchiriați mașina.

3. Închiriază mașina din timp

În cazul unor calătorii de afaceri sau în cazul unor vacanțe, este bine să studiați ofertele de pe piață. Pentru aceeași mașină închiriată prețurile pot varia mult de la o firmă la alta. De asemenea, pe langă costul închirierii se adaugă alte numeroase cheltuieli ca de exemplu: garantia oferită la închirierea mașinii și costurile extra pentru GPS sau scaune pentru copii. Este bine pentru bugetul tău să știi din timp la ce cheltuieli să te astepți.

4.Necesarul pentru a închiria o mașină

Pentru a închiria o mașină ai nevoie de: actul de identitate și carnetul de conducere, o perioadă de timp ca număr de zile, tariful aferent numărului total de zile pentru care închiriezi mașina, prețul garanției oferit la momentul închirierii cât și costul asigurării în caz că acest lucru vi se impune.

5.Termene și condiții de închiriere

Atenție mare la datele contractuale atunci când semnezi un contract de închiriere auto.

Trebuie să știi ce se intamplă în situația în care fie ramâi cu mașina în ,,drum”, ce se intamplă dacă faci accident, sau care sunt penalitățile în caz de întârziere. De asemenea trebuie să  iei în calcul orice alte restricții cum ar fi călătoriile în afara țării.

De cele mai multe ori cel mai important lucru este seriozitatea firmei de la care închiriezi mașina. O firmă serioasă care se respectă nu îți va impune condiții restrictive și nici multe alte costuri extra.

Pentru inchirieri auto in Bucuresti vă recomandăm Compania AlanaRent.

Aceștia vă pun la dispoziție o flotă auto cu prețuri începând de la 10 euro pe zi. Află mai multe detalii de pe site-ul lor www.alanarent.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *